Donatori

Companii și organizații


KPMG

Suntem o organizaţie care se implică social. Prin programul nostru de Responsabilitate Socială Corporativă ne aducem contribuţia pentru societate, îi ajutăm pe cei mai puţin norocoşi. Aceasta este o valoare pe care o veţi găsi în toate firmele KPMG la nivel global.

Vizitați website-ul KPMG România aici.


The British Embassy in Romania

"We are working in a strategic partnership with Romania to tackle shared global challenges including achieving climate security through a rapid transition to a low carbon economy, supported by an EU that delivers for its citizens."

   UK in Romania - the official website for the British Embassy in Romania


Toyota

În Europa, Toyota are o abordare bi-laterală de implicare în societate.Organismul The Toyota Fund for Europe (TFfE) funcţionează la nivel pan-european şi sprijină proiecte dezvoltate în diferite ţări sau regiuni europene. Al doilea palier de acţiune este prin companiile Toyota locale pentru proiecte la nivel regional şi naţional. Vizitați website-ul aici.


British Council

Noi oferim oamenilor de pretutindeni o deschidere către educația și creativitatea britanică si stabilim relații durabile între Marea Britanie și alte țări. Vizitați website-ul British Council România aici.


BitDefender

BitDefender este o companie românească producătoare a uneia dintre cele mai rapide şi eficiente linii de soluţii de securitate a datelor atestate pe plan internaţional. În fiecare zi, BitDefender protejează peste 41 milioane de utilizatori individuali şi companii din peste 160 de ţări, oferindu-le posibilitatea unei experienţe digitale în deplină siguranţă. Soluţiile BitDefender sunt traduse în acest moment în peste 20 de limbi. Totodată BitDefender se implică activ în proiecte de sprijinire a copiilor cu posibilităţi materiale reduse. Vizitați website aici.


DHL România

DHL este liderul pieţei mondiale de curierat expres internaţional, terestru şi aerian. De asemenea, este numărul 1 mondial în transport cargo naval şi logistică contractuală. DHL oferă o gamă completă de soluţii personalizate...Vizitati site-ul companiei aici.


United Way Romania

Viziunea United Way este aceea a unei comunităţi prospere, capabile de a-şi susţine membrii să-şi atingă potenţialul maxim. United Way Romania îşi propune să îmbunătăţească calitatea vieţii persoanelor care trăiesc în România, prin încurajarea sponsorizărilor de la companii, a donaţiilor din partea persoanelor individuale şi a voluntariatului. Vizitați website-ul aici.


Promeso

Promeso oferă consultanță și soluții personalizate de training pentru IMM, Agenții pentru Dezvoltare Regională, organizații internaționale și autorități publice. Vizitați website-ul aici.


Edeaworks

E-dea Works este o companie care dezvoltă aplicaţii web respectând standardele din pieţele mature de online (SUA, Canada, Germania). Vizitați website-ul aici..


The International Women Association of Bucharest

The International Women Association of Bucharest is an independent, voluntary charitable, non-profit and non-political organization.

It originated in 1978 with the aid of a group of foreign and Romanian women in Bucharest.

IWA's annual membership counts approximately 300 members.

Visit website here.


Fundația Tineri pentru Tineri

Tineri pentru Tineri (TpT) este o organizaţie neguvernamentală, naţională, bazată pe voluntariat, înfiinţată în 1991 de un grup entuziast de tineri absolvenţi ai Facultăţii de medicină din Bucureşti care s-au întors la liceul absolvit încercând să fie de folos celor mai tineri ca ei. Vizitați website-ul aici.


Rocor Costruct SRL

Înfiinţată la începutul anului 2004 compania ROCOR CONSTRUCT şi-a orientat activitatea către realizarea de construcţii metalice, alocând cea mai mare parte pentru perfecţionarea proiectării, producţiei şi montajului de structuri metalice. Vizitați website-ul companiei aici .


Donatori individuali

Acești donatori individuali s-au alăturat campaniei noastre:

Ileana Patriche, Marian Budu, Valeria Mihăilescu, Florentina Mirică, Cristina Pop, Ioana Gogoncea, Dragoş M. Vilău, H. Dolores Beckett.